Unika Försäkringar
Unika Specialistvård Global+, från 162kr
Ta reda på ditt pris
anonymt och utan registrering

Om Unika

Vårt mål är att så många svenskar som möjligt ska få tillgång till så bra vård som möjligt om man blir allvarligt sjuk, utan några geografiska eller ekonomiska hinder.

Vi tänkte att i de flesta situationer i livet så begränsar vi inte våra val när det finns alternativ som passar oss bättre. Så varför skulle vi i de allvarligaste situationerna i livet begränsa oss till enbart den svenska sjukvården om vi blir drabbade av en allvarlig sjukdom?

Vår försäkring handlar om valmöjlighet och trygghet men framför allt att se till att alla alternativ finns på bordet för att ge bästa möjliga chans till återhämtning vid en allvarlig sjukdom.

Specialistvård Global ger dig lugn och ro när du inte behöver den, och tillgång till den bästa vården när du behöver den.

Nöj dig inte med bra, när du kan få bättre.

Välkommen till Unika Försäkringar!

© 2019—2021 Unika Försäkringar. Ingmar Bergmans gata 2, 114 34 Stockholm, Sverige. Organisationsnummer 559150-1183

Exklusiv försäkringsgivare för Unika Försäkringar är Axeria Iard ("Axeria"), nummer 352 893 200. Unika Försäkringar står under Finansinspektionens tillsyn.

Genom att använda tjänsten godkänner du Användarvillkoren och Integritetspolicyn. Du kan läsa mer om hur vi använder dina ekonomiska uppgifter här.

Svenska