Unika Försäkringar
Unika Specialistvård Global+, från 162kr
Ta reda på ditt pris
anonymt och utan registrering
doctor and patient scannerdoctor tabledoctor results paperdoctor and patient xray

Rätt diagnos och vård om du blir allvarligt sjuk

Unika Specialistvård Global+, från 162kr
Ta reda på ditt pris
anonymt och utan registrering

Varför behöver man vår försäkring?

Kvalitén på den svenska sjukvården är hög, men inte alltid tillräcklig. Tidvis långa kötider och patienter som inte får den vård som de faktiskt behöver. Vi tycker att högkvalitativ vård ska vara tillgängligt för många, inte få. Vill du känna extra trygghet och få tillgång till världsledande sjukvård om du skulle drabbas av en allvarlig sjukdom, då kan vår försäkring vara något för dig.

1/3 drabbas av Cancer

Med vår försäkring får du tillgång till världsledande sjukvård om du eller någon i din familj skulle drabbas.

Ett andra utlåtande på din diagnos

Om du eller nån i din familj drabbas av en allvarlig sjukdom är frågorna många. En av dem är om du har fått rätt diagnos. Med Specialistvård Global får du en second opinion på din diagnos som granskas av världsledande specialister, som antingen bekräftar din diagnos eller ger en annan syn på saken. Därefter ingår behandling på de främsta sjukhusen i världen.

53 000 världsledande doktorer

ingår i nätverket av läkare som du får tillgång till genom vår försäkring, så att du kan få den bästa möjliga vården.

Sjukvård i världsklass

Specialistvård Global är en försäkring som omfattar medicinsk behandling av kritiska sjukdomstillstånd. Om du blivit diagnostiserad med en allvarlig kritisk sjukdom är frågorna många. Med vår försäkring får du tillgång till vård utomlands från några av världens främsta specialister inom områden som exempelvis cancer och hjärt-kärlsjukdomar.

En av anledningarna till att vi valde att samarbete med Further är att ge dig tillgång till medicinsk rådgivning och behandling i världsklass. Further har ett bevisat resultat av att uppfylla alla medicinska behov, från extremt komplexa operationer till avancerade behandlingar som endast erbjuds av utvalda utländska medicinska aktörer.

Further och dess grundande team av rutinerade försäkrings- och medicinska chefer har över 50 års kombinerad erfarenhet inom försäkringsbranschen och en närvaro i över 30 länder som bräddar sig över tre kontinenter. Further ansvarar för att organisera och finansiera behandlingstjänster utomlands, samt för att organisera mottagandet av ett andra medicinskt utlåtande.

Specialistvård Global

Lugn och ro när du inte behöver den, tillgång till världsledande sjukvård om du behöver den:

 • Cancerbehandling i världsklass
 • Kranskärlskirurgi
 • Byte eller reparation av hjärtklaff
 • Neurokirurgi
 • Organtransplantation från levande donator
 • Benmärgstransplantation

Inga geografiska eller ekonomiska hinder

Du behöver inte oroa dig över pengar då kostnader för behandling, resa och boende täcks. Du får även 1000 kr per dag när du är på sjukhuset samt betald medicin hemma i Sverige igen.

Täckt upp till 20 miljoner
 • Total max ersättning är 10 miljoner kronor per skada och maximalt 20 miljoner totalt per person och livstid.
 • Resa och boende för dig och anhörig.
 • Medicinska kostnader i Sverige för nödvändig behandling upp till 500 000 kr.
 • Daglig ersättning för sjukhusvistelse med 1 000 kr per dag i upp till 60 dagar.
 • Ingen självrisk.
 • Ingen bindingstid.

Hur fungerar det?

Kontakta oss

Om du har diagnostiserats med en allvarlig kritisk sjukdom som omfattas av din försäkring är allt du behöver göra att ringa till oss.

Medicinska experter

Vi tar då fram en lista på de ledande medicinska experterna i världen som kommer att bekräfta alternativt omvärdera din diagnos och rekommendera den bästa behandlingen som finns tillgänglig i världen för just dig.

Bästa internationella sjukhuset

Vi hittar de bästa internationella sjukhusen och organiserar allt som behövs för att du ska få möjlighet till den bästa behandlingen.

Välj om du vill ta med dig någon

Välj den person som du vill ha med dig, om patienten är ett barn kan båda föräldrarna åka. Vi tar hand om bokning av flyg och boende samt säkerställer plats på det valda sjukhuset.

© 2019—2021 Unika Försäkringar. Ingmar Bergmans gata 2, 114 34 Stockholm, Sverige. Organisationsnummer 559150-1183

Exklusiv försäkringsgivare för Unika Försäkringar är Axeria Iard ("Axeria"), nummer 352 893 200. Unika Försäkringar står under Finansinspektionens tillsyn.

Genom att använda tjänsten godkänner du Användarvillkoren och Integritetspolicyn. Du kan läsa mer om hur vi använder dina ekonomiska uppgifter här.

Svenska